Eleşkirt 70. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 04727112086
WEB http://eleskirtsml.meb.k12.tr
Adres : Selahattin Sarı Caddesi
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan, koruyucu ve tedavi edici sağlık hizmetlerini en üst seviyede verebilecek bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Sağlıklı Bireyler ve Sağlıklı Toplum oluşturmak için teorik ve uygulamalı dersler ile toplumun sağlık düzeyini en üst seviyeye ulaştıracak sağlık ordusuna, hoşgörülü, bilinçli, çalışkan ve empati yapabilen, bilgili, becerili ve kendilerine güvenen, sorumluluk duyguları yüksek birey olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak örnek sağlık personeli yetiştirmek için varız
BAŞARILAR :
Misafirhane :